MUKANA OLEVAT BLOGGAAJATAlla on lueteltu bloggaajat, jotka ovat osa Pohjois-Pohjanmaan sisustus- ja lifestyleblogiyhteisöä. Pääset tutustumaan bloggaajien omiin blogeihin klikkaamalla blogin kuvaketta. 
www.sisustusunelmia.fi

Sisustusunelmia on sisustuspainotteinen lifestyleblogi, jossa sisustellaan skandinaavisella, valokuvataan suurella sydämellä ja kirjoitellaan pilke silmäkulmassa.

http://www.lindsaysdiaries.com/
Lindsay's Diaries blogissa kirjoitetaan niin elämän pienistä kuin suuremmistakin iloista, etsitään omaa tyyliä, haaveillaan alituisesti matkustelusta, sisustetaan intohimolla ensimmäistä omaa kotia ja hurahdetaan luksuslaukkuihin.

http://sisullajasydamella.blogspot.fi/

Sisulla ja sydämellä on lifestyleblogi, jossa kirjoitetaan (vähän reilu) nelikymppisen naisen elämästä lämminhenkisesti ja suurella sydämellä.

http://www.at-home.fi
At home blogin ydin on arjen kauneudessa, inspiraation antamisessa ja oman kodin tärkeydessä. Sisustus- ja DIY-ideoita, reseptejä, elämää ja kauniita kuvia
http://materiantaju.blogspot.fi/
Materian tajussa kahden tytön äiti sisustaa perheen tiilitaloa. Asiaa astioista, tarinoita designista sekä kirppiskierroksista. Toisinaan blogi hieman vihertääkin. 
http://vinttikissa1.blogspot.fi/
Vinttikissa-blogissa sisustellaan, tuunaillaan ja tehdään käsitöitä laidasta laitaan. Rakkaudella, pienellä budjetilla ja mieluusti vanhaa kierrättäen.
http://sanatoriossa.blogspot.fi/
Sanatoriossa elelee kotimamma jolla aina jokin projekti, ainakin päässä pyörimässä. Täällä harrastetaan luovuutta ja pohditaan elämää.

http://ladolcevitaesandys.blogspot.fi/2015/11/isainpaivana-fathers-day.html
La Dolce Vitaa kirjoittelee plus kolmekymppinen sisustamista rakastava yhden pienen pojan äiti Oulusta. Modernin mustavalkoisen sisustamisen lisäksi kirjoittelen treenaamisesta, terveellisestä ravinnosta, muodista ja kauneudenhoidosta. Välillä tarinoin myös ihan tavallisesta arjesta. Nimensä mukaisesti La Dolce Vita siis koostuu kaikista elämän pienistä suloisista asioista.

https://thisstoryline.wordpress.com
This Storyline -blogia kirjoittaa Oululainen esteetikkoäiti. Blogissa jaetaan niin sisustus- ja tuunausideoita kuin lapsiperheen arkeakin, niitä pieniä ja isoja asioita joista elämä rakentuu, sivu sivulta ja tarina tarinalta.

http://nakoisiakulmia.blogspot.fi

Blogiin päivittyy arkea ja unelmia vastavalmistuneesta modernista ja skandinaavisesta kodista. Joskus kurkkaillaan muihin isoihin ja pieniin sisustustekoihin, jotka tekevät elämästä kauniimpaa. Tervetuloa Hannan näköisiin kulmiin!

http://valkoistaharmoniaa.blogspot.fi/
Sisustuspainotteinen lifestyleblogi, jonka takana hääräilee 33-vuotias äiti kolmelle ihanalle pikku viikarille. Pääosiltaan vaalean kodimme sisustus on yhdistelmä uutta, kierrätettyä ja vanhoja aarteita, tuunauksia ja diy-juttuja.

http://sopivastisikinsokin.blogspot.fi/
Sopivasti sikin sokin on sisustuspainotteinen blogi, jonka takana on scandinaaviseen tyyliin romanttisella ripauksella rakastunut kahden pojan tanssiva äiti ja industrial-tyyliin tykästyneet miehen vaimo. Blogissa seuraillaan pääosin 2012 valmistuneen talon sisustusjuttuja, haaveillaan ja eletään tavallista perhe-elämää hymyssä suin. 

http://hetkiamaalla.blogspot.fi/
Valokuvausta. 50-luvun talon sisustusta ja remontointia. Puutarhahaaveita ja keittiössä hääräilyä. Koti maalaismiljöössä peltojen keskellä. Blogia raapustelee nuori maatalon emäntä arjen pyörityksen ohella.

http://sekaisinkodista.blogspot.fi/

Blogini aiheet käsittelevät kotini sisustamista, perhe-elämää, matkustelua ja leipomista. Sisustuksessa pidän skandinaavisesta selkeydestä ja vaaleudesta, mutta myös industrial-hengestä ja vanhoista esineistä. Pidän siis joustavasta sisustamisesta.Sisustuspainotteinen lifestyleblogi, jossa sisustetaan rakkaudella ja tuunataan innolla sekä touhutaan lasten kanssa

http://mylifeandmystyles.blogspot.fi
Nelikymppisen naisen lifestyleblogi, jossa eletään arkea, sisustellaan ja touhutaan mitä milloinkin. Tervetuloa seurailemaan <3 
http://elamaatuomipellonlaidalla.blogspot.fi/
Elämää tuomipellon laidalla on lifestyleblogi, jossa koti on kaiken sydän. Siellä eletään nelihenkisen perheen arkea, sisustetaan skandinaavisella tyylillä ja sinne palataan joskus kaukaisiltakin matkoilta. Tervetuloa meidän mukaan.


http://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/
 Mansikkalassa kirjoittelee blogiaan Pia -30 ja risat sisustamiseen ja kosmetiikkaan hurahtanut äiti.  Blogi on arjen harmauden pakopaikka -täällä ei murehdita turhia vaan keskitytään positiiviseen.
http://villaemmassa.blogspot.fi/
Villa Emmassa on ripaus maalaisromantiikkaa, höystettynä rouheammilla mausteilla. Välillä pohditaan elämän kulmakivia ja keksitään ihania ideoita arkeen.


www.twilightcola.blogspot.fi
Blogi kaikesta kauniista tai mielenkiintoisesta, makuhermoja hellivästä, hymyn kasvoille tuovasta. Kissan temmellyksiä, matkustelua ja askartelua - kaikkea tätä arkkitehdin, valokuvaajan, popkulttuuriaddiktin ja intohimoisen treenaajan silmin.


http://withallmylove--jenna.blogspot.fi/
Perheenäiti sisustaa, tuunaa ja säheltää. Arkea ja juhlaa, uutta ja vanhaa. Sopivasti sikin sokin sulassa sovussa. Tervetuloa kurkkaamaan meidän kotiin.

http://hannele78.blogspot.fi/
 Täyttä Elämää-blogissa sisustetaan, valokuvataan, leivotaan sekä etsitään ja jaetaan arjen pieniä iloja.
"Kahden pienen tytön äiti sisustaa, vaatettaa ja somettaa. Arjen pieniä hetkiä ja juhlaa, kirppistelyä ja keräilyä."


http://kotiaitisisustaa.blogspot.fi/
Pienessä vuokra kolmiossa haaveillaan omasta talosta ja  sisustustetaan moderniin tyyliin. 
Menossa mukana myös esikoululainen tyttö ja leikki-ikäinen poika. Mies rakentaa ja remontoi työkseen. 

Tuunauksista ja leivonnasta juttuja silloin tällöin. Kotiäidin lifestyle ja rakennusblogi.


https://byvariton.blogspot.fi/

Blogin ja kirjoitusten takana 40 v. nainen, äiti, hoitotäti joka kiireisen ja lapsitäyteisen arjen pyörteissä löytää omaa aikaa kirjoittelulle. On kiinnostunut sisustamisesta ja miettii usein pitkäänkin hankintoja, pitää ajattomasta ja pelkistetystä tyylistä, seurailee paljon muiden blogeja ja lukee suunnattomasti sisustuslehtiä, välillä innostuu pienistä DIY-tekemisistä. Kiireisen arjen vastapaino- Näistä on VÄRITÖN tehty.

Instagramissa @popblogit

© Pohjois-Pohjanmaan Sisustus- ja Lifestyleblogit. Design by MangoBlogs.